Ce cred vedetele despre sex și relații

Le cunoști deja de pe marele ecran, coperțile revistelor și miile website-uri care te țin zilnic la curent cu cele mai recente întâmplări din viața lor. Cum sunt, însă, experiențele lor mai puțin cunoscute de fani și publicul larg? Și, mai ales, ce cred vedetele despre relații, dragoste, sex și oamenii speciali din viața lor? Cum iubesc, cum au început legăturile lor amoroase, de ce s-au încheiat (acolo unde este cazul!) și care sunt „picanteriile” din relațiile lor în materie de sex?

Iată 10 dintre cele mai iubite vedete internaționale și mărturisirile lor despre poveștile de dragoste trăite:

1Cântăreața Beyonce, despre relația ei cu artistul Jay-Z:

Am început prin a fi prieteni, ieșind la prima întâlnire abia după un an și jumătate de când ne cunoșteam. În acest timp, am reușit să ne cunoaștem foarte bine, înainte de a face următorul pas și cred că asta ne-a ajutat mult să dezvoltăm relația pe care o avem în prezent.

2Cameron Diaz:

Ce mă menține tânără și întotdeauna cu multă poftă de viață? Cred că mișcarea, râsul în fiecare zi, o dietă sănătoasă, multă apă și mult sex, adăugând că cel mai bun moment al zilei pentru sex este „oricând”, pentru că, până la urmă, vorbim despre sex.

3Angelina Jolie, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, vorbește despre relația cu soțul ei, actorul Brad Pitt:

Mă simt foarte norocoasă să-l am alături pe Brad. Este un adevărat gentleman. Cred că a reușit să găsească echilibrul perfect între a fi un tată nemaipomenit, cât și un partener iubitor, atent și un „bărbat adevărat” din toate punctele de vedere.

4Shia LaBeouf, actorul cunoscut pentru rolurile sale din „Transformers”, precum și pentru viața personală foarte controversată, vorbește despre relația sa din viața reală, cu partenera de filmări, Megan Fox:

Atunci când petreci 6 luni pe platoul de filmare cu o persoană care este atrasă de tine și de care, la rândul tău, ești foarte atras, este clar că se va întâmpla ceva. Nu am înțeles niciodată de ce ar trebui să separi viața profesională de cea personală în această situație. Iar timpul petrecut cu Megan a fost foarte intens, ceea ce poate fi observat inclusiv în „chimia” dintre noi, chimie vizibilă și dincolo de ecran.

5Cum privește Gwyneth Paltrow, superba actriță laureată a premiului Oscar și fosta soție a solistului Coldplay, Chris Martin, o relație completă:

Îl întrebam foarte des pe tatăl meu cum de a reușit să rămână atât de mult timp căsătorit cu mama, iar el obișnuia să-mi spună că e vorba de doar două lucruri. În primul rând, amândoi au avut aceleași visuri (nu se poate ca unul dintre parteneri să viseze să se plimbe pe o stradă din Paris, iar celălalt să vrea să lucreze într-o mină). În al doilea rând, niciodată nu au vrut să divorțeze în același timp.

6Cântăreața sud – americană, Shakira:

Cred că libertatea ține mai degrabă de cum te simți tu cu tine însăți, iar acest lucru se reflectă în foarte multe aspecte ale vieții tale, nu numai în plăcerea sexuală. Însă, mai cred și că sexul este, până la urmă, una dintre experiențele extraordinare ale vieții.

7Zoe Saldana, actrița din rolul principal feminin din filmul „Avatar” este cu adevărat îndrăgostită de sex și de toate experiențele și senzațiile care vin împreună cu el:

„S” este pentru Sex. Îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc și nu aș putea trăi fără. Iubesc sexul, iubesc pielea și cred că ar trebui să ne bucurăm de noi și de corpul nostru.

8Actorul și cântărețul Justin Timberlake, despre importanța relației și angajamentului:

Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani, un lucru pe care am început să-l văd din ce în ce mai des în ultima vreme. Tocmai de aceea, am de gând să ies din acest „cerc vicios”. Tatăl meu vitreg m-a învățat importanța de a fi prezent și de a-mi asuma responsabilitatea într-o relație.

9Actriță Jada Pinket Smith, soția actorului american Will Smith, vorbind despre relația ei de 11 ani cu renumitul actor și despre cum reușesc să mențină scânteia aprinsă:

Încercați întotdeauna să schimbați puțin contextul: furișați-vă la petrecerea unui prieten într-un loc intim, unde să fiți doar voi doi. Vorbiți despre fanteziile voastre și stabiliți o întâlnire într-un loc nou. Faceți un joc de roluri: oprește pe dreapta și încearcă să-ți „agăți” prietena și orice altceva vă mai vine în minte atunci.

10Amanda Seyfried, frumoasa actriță cunoscută mai ales pentru rolurile din „Dear John” sau „Ted 2”, vorbește despre cât de ușor este să te îndrăgostești de partenerii cu care lucrezi:

A te îndrăgosti pe platoul de filmare este unul dintre cele mai imprevizibile lucruri din lume. Ești pus într-o situație în care trebuie să fii foarte intim cu celălalt, așadar, te poți lăsa dus de val foarte ușor.

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.