6 activități în doi pentru o vară memorabilă

Vara este anotimpul ideal pentru organizarea unor activități și experiențe care să-ți transforme vacanța într-una memorabilă, plină de amintiri.

Ținând cont de contextul actual, activitățile în aer liber prezintă un risc semnificativ mai mic decât cele interioare. Există o mulțime de lucruri romantice de făcut în aer liber, de la activități artistice, cum ar fi concerte în aer liber și teatru live, picnicuri delicioase sau drumeții și plimbări cu bicicleta. Iar vestea bună este că odată ce epuizezi toate posibilitățile din orașul tău, poți să te urci în mașină, să-ți pornești muzica preferată și să călătorești într-un loc nou în care să te aventurezi.

Fie că sunteți în căutare de idei, de activități pentru prima întâlnire sau căutați să vă condimentați relația actuală, Planifică Neprevăzutul are câteva idei pentru întâlnirile în aer liber din această vară.

Iată 6 activități de vară pe care să le faceți împreună pentru o vară memorabilă.

Activități în doi pentru o vară romantică

1. Cinema în aer liber? Yeeees, please!

Nu există modalitate mai bună și mai romantică de a vă petrece serile în doi decât vizionând un film cu stelele pe fundal. Așadar, dacă în orașul în care locuiți nu există cinema în aer liber, luați-vă laptopul cu voi (asigură-te că aveți suficientă baterie), alegeți un loc liniștit și vizionați un film la apusul soarelui. Dacă aveți nevoie de idei de filme romantice, recomandăm să vă inspirați de aici.

Iar dacă filmul se lasă cu prea mult îmbrățișări și săruturi, nu uita să te protejezi.

2. Organizați un picnic yummy

Pe lângă faptul că este o activitate romantică, picnicul în aer liber poate să fie și ceva extrem de delicios. Pregătiți un coș de picnic cu fructe, mâncarea preferată și o băutură bună de savurat pe pătură, la umbra unui copac.

Iar ca să nu vă plictisiți, dacă vreți să creați o legătură cu adevărat puternică între voi doi, puteți discuta despre subiecte hot pentru care găsiți cu greu un moment potrivit.

3. Concert în aer liber

Pe măsură ce apar tot mai multe festivaluri, ele devin din ce în ce mai prezente în viețile noastre. În mod tradițional, festivalurile erau o activitate pentru grupurile mai mari. Însă, în ultima vreme, cuplurile preferă să meargă împreună, lăsând gașca de prieteni acasă.

Aveți o formație preferată sau un artist al cărui muzică o ascultați pe repeat? Multe localuri și spații publice găzduiesc concerte în aer liber la care puteți merge împreună pentru o seară de vară de neuitat, plină de dans și pasiune.

Activități în doi pentru o vară plină de aventură

4.  Mergeți într-un city break

Pentru excursii, nu există anotimp preferat și sunt binevenite în orice perioadă a anului. În Europa, există o mulțime de opțiuni pentru cupluri. De la Paris, numit și „orașul iubirii” sau plimbările cu gondola pe canalele romantice ale Veneției, Europa este plină de orașe idilice, perfecte pentru un weekend petrecut alături de persoana iubită.

Dacă nu vreți să plecați prea departe de casă, chiar și România oferă o mulțime de destinații romantice în care puteți petrece timp împreună.

Vizitați muzee, încercați feluri diferite de mâncare, faceți poze și strângeți amintiri de neuitat.

O excursie vă va apropia și mai mult unul de celălalt, așadar, nu uita să te protejezi și să ai la tine pilula de a doua zi, în cazul unei situații de urgență.

5. În aer liber: piscină, cort sau drumeție

Pentru mai multă aventură în relația voastră, puteți organiza o drumeție la munte și să dormiți în cort, sub cerul plin de stele. Efortul pe care îl depuneți pentru cucerirea muntelui vă va fi răsplătit când ajungeți la locul de campare și vă instalați cortul.

Nimic nu este mai frumos decât să vă petreceți nopțile împreună, îmbrățișați, în cort.

6. Voluntariați împreună

Petrecerea timpului împreună – în timp ce faceți bine și pentru alții – este o activitate de legătură surprinzător de puternică. Iar vara, există o mulțime de oportunități în aer liber.

Fie că alegeți să plantați copaci sau să țineți în foster un animal de companie, cu siguranță aceste activități vor dezvolta un nou tip de conexiune, mult mai profund, între voi.

Acestea fiind spuse, să aveți o vară plină de activități memorabile care să vă apropie. Iar astfel, să vă transformați relația într-una și mai puternică.

 

 

 

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.