Top 5 filme romantice, perfecte pentru serile în doi

Vă simțiți adesea descurajați de zilele din ce în ce mai răcoroase, iar serile petrecute în oraș nu mai sunt atât de lungi precum pe timp de vară? Aveți dreptate să vă simțiți așa și așteptăm cu toții vremea caldă și frumoasă. Totuși, partea bună a acestei perioade din an este că acum aveți mai mult timp pentru activități de cuplu, în casă. Sugestia noastră: profitați de vremea rece pentru a viziona cât mai mult filme frumoase, împreună. Iată 5 povești romantice care vă vor trezi, cu siguranță, emoții puternice și care vă vor încânta serile:

1. The Notebook

Considerată una dintre cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile, The Notebook este povestea a doi tineri care se întâlnesc în adolescență și se îndrăgostesc iremediabil pentru întreaga viață. În rolurile principale, frumoasa Rachel McAdams și Ryan Gosling, care, de altfel, au continuat idila și în afara platourilor de filmare. Povestea se desfășoară în America anilor ’30, atunci când clasele sociale erau mult mai bine delimitate, iar principalul impediment în relația celor doi o constituia diferența dintre averea familiilor. Însă, așa cum știți, dragostea nu se lasă cu una, cu două, astfel încât povestea este presărată cu nenumărate scene de joacă, gelozii, declarații, turnuri neașteptate și un final pe măsură.

2. Love Actually

O comedie romantică, a cărei acțiune se petrece în apropierea Crăciunului. Love Actually reunește o serie de actori renumiți, din distribuție făcând parte Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson și Keira Knightley. Un adevărat puzzle de povești în care iubirea plutește în aer și care vă va ține, cu siguranță, în priză pe întreg parcursul filmului. Așadar, nu vă rămâne decât să vă faceți comozi și să vă bucurați împreună de aproape două ore de umor și situații care arată că iubirea poate apărea atunci când te aștepți cel mai puțin sau din partea cuiva la care nu te-ai fi gândit niciodată.

3. The Age of Adaline

Povestea o are ca protagonistă pe renumita actriță Black Lively, cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul-senzație Gossip Girl. În urma unui accident, Adaline Bowman (Blake Lively) păstrează vârsta și aspectul unei femei de 29 de ani pentru aproape opt decenii, fiind nevoită să găsească mereu căi pentru a-și ascunde secretul. Însă, cum de iubire nu poți fugi pentru totdeauna, viața frumoasei Adaline ia o turnură neașteptată în momentul în care se îndrăgostește de carismaticul Ellis Jones (Michiel Huisman) și este se vede pusă în fața deciziei de a-și dezvălui adevărata identitate.

4. Dear John

Poate rezista iubirea dintre doi oameni aflați la mii de kilometri distanță ani la rând? Filmul are la bază romanul cu același nume al autorului Nicholas Sparks, cel care a scris și The Nothebook, iar povestea îl are în prim-plan pe soldatul John Tyree (Channing Tatum) care, aflat într-o permisie, se îndrăgostește nebunește de frumoasa Savannah, interpretată de actrița Amanda Seyfried. Pentru a se simți cât mai aproape unul de celălalt, cei doi vor coresponda timp de 7 ani, descoperindu-se și îndrăgostindu-se tot mai mult, cu fiecare scrisoare. Va putea oare dragostea să supraviețuiască războiului și celorlalte provocări?

5. The Last Song

Miley Cyrus, cunoscută atât pentru carierea sa muzicală, cât și pentru cea de actriță, joacă rolul unei adolescentei rebele, Ronnie Miller. Fiind afectată de divorțului părinților săi, tânăra intră într-un anturaj care o atrage în situații foarte neplăcute, până la a ajunge pe punctul de a renunța la o bursă oferită de academia de muzică Julliard. Întreaga poveste se schimbă, însă, atunci când îl cunoaște pe Will, cel mai popular personaj local, interpretat, de atrăgătorul actorul Liam Hemwsworth, alături de care va trăi emoțiile și provocările ce apar odată cu prima iubire. Cei doi actori au dus apoi povestea de dragoste din film în viața reală fiind, până de curând, unul dintre cuplurile care au atras atenția la Hollywood.

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.