14 pași pentru o noapte fierbinte de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a sărbători iubirea și pasiunea în cuplu. Dacă acest an te găsește căutând modalități de a condimenta sărbătoarea, ești în locul potrivit.

Indiferent că ești într-o relație de lungă durată sau la început de drum, acești 14 pași îți vor transforma noaptea într-una de neuitat, plină de pasiune și intimitate.

1. Pregătește-te pentru Valentine’s Day

Adesea, este extrem de excitant dacă lucrurile se întâmplă pe neașteptate. Însă poți pregăti o seară de neuitat și dinainte, în detaliu. Lista de lucruri de care ai nevoie: o sticlă de vin, lumânări parfumate, ceva bun de mâncare, lenjerie sexy și, de ce nu…accesorii.

2. Cina la lumina lumânărilor

Poți transforma un simplu dineu într-o experiență romantică prin decorarea mesei cu lumânări și flori. Gătiți împreună sau pregătește surpriza ta culinară preferată.

3. Timp de calitate

Acesta este momentul vostru, așa că nimic altceva nu este mai important. Jobul poate aștepta, temele le fel, iar vasele pot fi spălate și dimineața. Lăsați deoparte grijile sau problemele și nu lăsați să vă distragă atenția telefoanele sau alte lucruri mai puțin însemnate.

4. Alege un parfum seducător

Detaliile fac diferența. Folosește un parfum senzual, care să-i trezească simțurile și să-l / să o facă să nu-și mai poată lua mâinile de pe tine. Aplică-l în spatele genunchilor și la încheieturile mâinilor, astfel încât partenera ta / partenerul tău să te poată săruta fără să simtă gustul amar al parfumului.

5. Fii îndrăzneață / îndrăzneț

Dacă el/ea preia de obicei inițiativa, ai putea să inversezi rolurile de data aceasta și să-i arați chiar tu cum și unde îți place să fii atins/ă.

6. Muzica dă tonul

Pregătește-ți un playlist cu muzică romantică și senzuală, care să vă introducă în starea potrivită pentru o noapte perfectă.

7. Explorați diverse jocuri sexuale

Poate nu te-ai gândit că jucăriile sunt pentru tine, însă ai putea să-ți schimbi părerea odată ce le încerci. Te pot ajuta să te cunoști mai bine și să afli ceea ce îți place, iar unele dintre ele sunt special concepute pentru cupluri. Așadar, află dacă iubitului tău / iubitei tale îi surâde ideea și condimentați-vă viața sexuală.

8. Încercați poziții noi

Nu este nevoie să încercați poziții acrobatice, care, uneori, chiar întrerup magia, ci doar să faceți sex în moduri surprinzătoare, care vă aduc satisfacție sporită.

9. Șoapte fierbinți

Nu există persoană căreia să nu-i placă atunci când îți exprimi plăcerea în toate felurile, inclusiv prin voce. Așadar, spune-i chiar tu cum să se miște sau cât de mult îl/o dorești, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

10. Lenjerie sexy

Roșie, neagră, cu dantelă sau din satin, alege ceea simți că te avantajează. Desigur, poți adăuga pantofii cu toc și o haină mai lungă fără nimic pe dedesubt – lasă-ți imaginația să zboare!

11. Schimbă decorul

Patul este foarte comod, însă pentru o seară de neuitat ați putea să mutați acțiunea din dormitor în bucătărie, sau oriunde altundeva vă prinde pasiunea.

12. Preludiu

Momentele de așteptare, cuvintele deocheate șoptite în public, SMS-uri sau poze în care să-i sugerezi ce-I / ce o așteaptă pot să fie începutul perfect pentru un preludiu. Lasă-ți iubitul să te privească dezbrăcată fără să te atingă sau, din contră, sărută-l tu, fără să-I dai voie să te atingă. Se va excita la maximum!

În plus, un preludiu adecvat poate ajuta la stimularea secreției naturale de lubrifiere.

13. Dă frâu liber fanteziilor

Dacă nu ai aflat deja care este fantezia lui / ei, este un moment bun sa-l / să o întrebi. Iar, dacă ai și tu scenarii fierbinți în cap, nu ezita sa-i spui. Va fi cu siguranță încântat/ă!

14. Protecția

Dacă vrei ca noaptea de dragoste pe care ai pregătit-o în amănunt să fie lipsită de griji, asigură-te că folosești o metodă contraceptive modernă, care să te protejeze de o eventuală sarcină nedorită.

Anticoncepționalele îți asigură protecție de 99,7%, prezervativul te ferește de BTS, iar pilula de a doua zi repară eventuale „accidente”, dacă o folosești în maximum 72 de ore (este 99% eficientă dacă o iei în primele 24 de ore).

Valentine’s Day este mai mult decât cadouri și ciocolată; este o oportunitate de a celebra iubirea în toate formele sale. Acești 14 pași sunt doar punctul de plecare pentru a vă inspira să creați momente unice și personale care să vă apropie și mai mult.

 

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.