Listă filme de dragoste – Top 10 filme romantice pe care băieții vor ca fetele să le vadă

 Ca să eviți momentul în care căutarea unui film potrivit durează mai mult decât filmul în sine, am pregătit o listă pentru tine. Mai exact, un top 10 al filmelor de dragoste care merită văzute pe care băieții ar vrea ca fetele să le vadă și cu care prietenii Iepurașului de pe Instagram ne-au ajutat.

  1. Sex education

Știm că adolescența e dificilă, iar când ai o mulțime de întrebări e destul de greu să le discuți cu alții. Ei bine, din acest serial aflăm că nu suntem singurii și că există o serie de modalități funny prin care să afli răspunsuri.

Fiu al unei mame sexolog, Otis preia din învățămintele ei și împreună cu alți doi prieteni înființează o clinică secretă de terapie sexuală pentru colegii din liceul lui. Ce descoperire face după ce analizează sexualitatea adolescenților? Mai bine să vezi cu ochii tăi. J

  1. Friends with benefits (Prieteni cu beneficii)

Poate o prietenie neașteptată să se lase cu mai mult?

Dylan și Jamie, personajele principale ale acestei povești încep să experimenteze exact acest tip de relație bazată pe beneficii. Când ceea ce cauți e mai aproape decât crezi, e posibil să afli dacă niște sex „fără sentimente” duce sau nu la happy end într-o prietenie. Bun de vizionat, nu?

  1. Knocked up (Puțin însărcinată)

Acest film ar putea la fel de bine să se numească „one night stand gone wrong”, pentru că este una dintre poveștile „de groază” pe care le auzi despre riscurile sexului la prima întâlnire, mai ales când este implicat și alcoolul în ecuație. Imaginați-vă un tip comun și fără ambiții care ajunge în patul unei tipe cool! Nu spunem mai mult, vă invităm să aflați din film!

  1. He’s just not that into you (Despre bărbați și nu numai…)

Auzim des despre veșnicul „it’s not you, it’s me”! Dar cum stă treaba, de fapt? Acest film surprinde destul de bine începutul perioadei de dating a fetelor și te ajută să interpretezi mai bine mesajele mixte.

Bazat pe scenariul unei cărți, filmul este o comedie romantică despre un amalgam de probleme amoroase ale tinerilor. Cum arată băiatul perfect în mintea lui Gigi, ce bănuiește Beth despre soțul ei și cum încearcă Mary să găsească un heterosexual printre prietenii ei bărbați? Hmmm…nu vă dăm spoilere, descoperiți singuri!

  1. Isn’t it romantic? (Cât romantism!)

Cum ar fi ca după o lovitură la cap să te trezești într-un „coșmar” romantic? Tipul perfect, job-ul perfect, garderoba perfectă și cadouri perfecte? O parodie savuroasă care adună la un loc toate clișeele romantice întâlnite în filme. E un „must see” pentru o seară relaxantă!

  1. The perfect date (Întâlnirea perfectă)

Din dorința de a strânge bani pentru facultate, un tânăr licean dă startul unei aplicații de dating prin care câștigă bani pentru interpretarea rolului de „iubit”. Într-o zi îi vine ideea strălucită de a interpreta rolul de „iubit de rezervă”.

Când planul pare să dea roade, el o întâlnește pe fata visurilor lui. Asta sună cel puțin interesant, așa că merită să-i afli finalul!

  1. To all the boys I loved before (Tuturor băieților pe care i-am iubit)

Îți plac poveștile atipice de dragoste pentru adolescenți? Atunci trebuie să vezi acest film care ilustrează povestea unei adolescente care scrie scrisori de dragoste pentru cinci băieți diferiți pe care îi place. Când acestea ajung la ei prin întâmplare, viața fetei o ia razna. Oare ce ai fi făcut în locul ei?

  1. Easy A (Păcătoasa)

Întâmplările se dezvoltă în jurul reputației într-o perioadă care aceasta este foarte importantă, la liceu. Olive Penderghast născocește o poveste suficient de intrigantă încât să devină vedetă în liceu. Dar când pierde controlul asupra zvonurilor incredibile, își dă seama că va intra în bucluc dacă nu va lămuri anumite aspecte care pot afecta viețile altora. Un film despre decizii și învățături, zicem noi.

  1. When we first met (Când ne-am cunoscut)

Cum se poate să fii îndrăgostit până peste cap de o fată, să petreci o seară în compania ei, iar peste 3 ani să se căsătorească cu altcineva? It’s about magic, iar Noah nu se lasă cu una cu două. Cu ajutorul unei fotografii, acesta se întoarce în timp, în seara în care a cunoscut-o și încearcă să o cucerească. Oare va reuși?

  1. Me before you (Înainte să te cunosc)

O poveste simplă, dar complicată.

Odată cu începerea unui nou job în casa lui Will Traynor, începe și un nou capitol în viața Louisei Clark. Will, un fost bancher cu spirit de aventură, decide să renunțe la viața socială după ce suferă un accident tragic, iar în contrast, tânăra încearcă să-l „contamineze” cu pofta ei de aventură. Finalul este pe cât de emoționant, pe atât de atrăgător.

Știm că „viața bate filmul”, dar uneori chiar putem să găsim inspirație în poveștile descrise în filme. Vă avertizăm însă că aceste filme au intense efecte de relaxare, dar și de reflectare! Nu ezitați să depășiți doza recomandată de inspirație și să împărtășiți cu prietenele toate lecțiile cu care rămâneți după vizionare.

Dacă v-au plăcut sugestiile pe care prietenii Iepurașului le-au oferit, îl poți urmări și tu pe Instagram (@iepurasu_in_love) și putem împărtăși mai multe acolo.

Vizionare plăcută și #besafe!

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.