Summer love: 7 idei pentru o întâlnire memorabilă

Dacă tocmai ți-a picat cu tronc cineva nou sau, pur și simplu, ai o relație și adori ieșirile romantice, atunci trebuie să afli aceste 7 ideai pentru un super-date. Este vară, așa că ar fi păcat să nu profiți de zilele lungi și nopțile călduroase pentru a trăi momente speciale alături de cineva drag.

1. O zi sau un weekend la mare vă poate apropia mai mult decât crezi. Marea este un loc al distracției și al relaxării. Aveți liber la plimbări pe plajă în orice moment al zilei, scufundări, răsărituri și apusuri care îți taie respirația, baie în mare noaptea, volei pe plajă, castele de nisip, dansuri pe plajă sau într-un club, discuții foarte apropiate și sărutări fără sfârșit.

2. O plimbare cu bicicleta poate fi mai distractiv decât pare. Pe lângă faptul că petreceți timp împreună, faceți și mișcare. Astfel, puteți să explorați distanțe mari într-un timp scurt în parc sau pe străazile orașului. Puteți chiar faceți o mică întrecere, iar cel care ajunge primul la destinație șă câștige un anumit premiu (voi îl stabiliți 😉 ). Și, ca romantismul să fie asigurat, puteți să faceți o mică oprire la o cafea sau o limonadă.

3. Cu barca sau la piscină. Dacă nu aveți timp să mergeți la mare, atunci o plimbare cu barca pe lac sau o ieșire la piscină pot crea momente minunate pentru voi. Parcă sună și mai bine dacă luați cu voi câteva goodies și un selfie stick!

4. O ieșire într-un parc de distracții. Cui nu-i place să se simtă copil din când în când? Poate fi amuzant să vă dați în mașinuțe bușitoare și să măncați vată pe băț, să vă dați în leagăne la înălțime sau chiar să faceți o tură de karting. O astfel de ieșire este o distracție garantată.

5. Dacă ești în căutarea unei ieșiri ceva mai liniștite, poți încerca să organizezi un picnic. Poate fi într-un parc din oraș sau chiar în afara orașului. Pe lângă gustări și sucuri, nu uita să luați la voi paletele de badminton și o minge gonflabilă.

6. Ce poate fi mai dulce decât o înghețată? Love trick: alegeți sortimente diferite pentru a gusta apoi din înghețata celuilalt.

7. Când a fost ultima dată când ai privit stelele? Interesează-te care locul din care se văd cel mai bine stelele, împachetează o pătură confortabilă, ceva mai gros de îmbrăcat, un snack sănătos și o limonadă făcută în casă. Cu o baterie externă și cu o aplicație care identifică poziția constelațiilor pe cer, îți vei surprinde partenerul într-un mod tare plăcut și original.

Care este preferata ta?

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.