5 idei romantice pentru o seară de neuitat

Vă faceți probleme că vara este pe final, iar în scurt timp vremea nu vă va mai permite să petreceți la fel de mult timp în aer liber? De acord, ploile și frigul pot fi motive bune pentru a rămâne mai mult timp în casă, însă acesta nu este neapărat un lucru care ar trebui să vă întristeze. Serile în doi petrecute acasă pot fi cu adevărat distractive si, în plus, puteți profita de ele pentru a avea parte de mai multe momente în care să fiți numai voi doi. Iată câteva idei de pus în aplicare în intimitatea absolută a locuinței voastre:

1Cină în doi, pregătită de voi!

Poate că nu veți savura întotdeauna cele mai sofisticate preparate din lume, însă gătitul în doi poate fi romantic și amuzant, în egală măsură. În plus, vă puteți folosi și de așa-numitele alimente „afrodiziac”, care vor contribui si la apetitul sexual.

2Orice joc poate deveni sexy!

Jocurile cu ceva miză erotică pot transforma orice zi obișnuită într-una specială. Rummy, poker sau banalul macao sunt jocuri rapide, care vă oferă motive în plus să renunțați treptat la piesele vestimentare până când jocul se transformă în…joacă. 

3Economisiți apă, faceți baie împreună!

O baie fierbinte în doi vă poate oferi un cadru relaxant si romantic, ideal pentru mângâieri și răsfățuri fără sfârșit. Pentru un nivel suprem de romantism, aprindeți câteva lumânări parfumate și țineți aproape o sticlă de șampanie spumoasă.

4Scrieți împreună „To do Sex List”-ul vostru.

Luați câte o foaie de hârtie și un pix și descrieți, fără rețineri, fanteziile voastre sexuale. După ce ați terminat, faceți schimb de foi, citiți dorințele celuilalt și, de ce nu, dacă vă simțiți pregătiți, începeți să le puneți în practică.

5Vizionați împreună un film incitant.

În primul rând, acesta poate deveni punctul de plecare pentru o noapte „fierbinte”, care vă oferă idei pentru a experimenta lucruri noi. Un al doilea efect ar putea fi ușurința de a purta o discuție foarte deschisă despre viața voastră sexuală, despre ceea ce v-ați dori să încercați și despre care poate nu ați avut curajul să vorbiți încă.

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.