5 ACTIVITĂȚI ÎN CUPLU PENTRU VACANȚA DE CRĂCIUN

Pe lângă expresia „vezi că ești pe mute”, anul 2020 a fost, cu siguranță, și despre „adaptare”. Cine nu și-a testat creativitatea anul acesta în încercarea de a se adapta condițiilor de muncă/școală online sau de interacțiune cu prietenii și rudele?

Încă o dată în acest an, ne testăm creativitatea să găsim cele mai faine idei de activități de făcut în cuplu în această vacanță de iarnă.

La o primă vedere, poate părea dificil să găsești idei distractive pentru aceste zile libere, când încă sunt foarte multe restricții, dar dacă ai câteva zile pe care ai în plan să le petreci cu iubitul/iubita acasă, îți propunem câteva moduri în care poți transforma acest timp împreună în ceva fun și memorabil.

1. Board Games și provocări hot

Serile cu jocuri pot fi super distractive. Implică imaginație, creativitate și interacțiune, iar dacă joci cu partenerul/partenera, sigur găsiți voi ceva de adăugat astfel încât să iasă un date reușit. În plus, puțină competitivitate poate fi foarte atrăgătoare 😀

Caută pe net jocuri pentru cupluri și vei găsi câteva sugestii foarte interesante 😊

 

2. O seară de spa… acasă

Pentru o seară de spa acasă, alături de partener/ă, nu ar trebui să ai nevoie de foarte multe lucruri, deoarece la baza ideii stă chiar relaxare și nicidecum stresul organizării. Te-ai putea asigura că ai un spumant de baie frumos aromat, câteva lumânări parfumate, niște măști faciale pentru răsfăț, un ulei de masaj, o muzică relaxantă și nelipsitul desert împreună cu băutura preferată.

Preia inițiativa și invită-ți partenerul într-o călătorie cu destinația ”Plăcere” 😊 începeți cu o baie aromată împreună, în timp ce aveți aplicate niște măști faciale, ascultați muzică relaxantă și mai sorbiți din băutura preferată. Seara nu se va încheia înainte de un masaj pasional reciproc și… cine știe unde vă duce valul? :p

 

3. Faceți un „bucket list” al cuplului

Dacă pe plan individual, e ușor să îți dai seama pe unde ai vrea să călătorești, ce ai vrea să guști măcar o dată în viață sau ce experiențe ai vrea să încerci, o adevărată provocare poate fi să faci asta împreună cu partenerul/a. Așadar, cheamă-l/o pe la tine sau stabiliți o seară în care discutați și puneți pe hârtie minim 50 de lucruri/locuri/obiective pe care vreți să le realizați împreună, pe parcursul relației.

Această provocare vă poate apropia foarte mult, puteți afla lucruri interesante unul despre celălalt și vă poate oferi o perspectivă a viitorului în cuplu.

4. Lucru manual 😊

Mai ții minte orele de lucru manual de la școală? Cu lipici, foarfece și hârtie colorată? De când nu ai mai confecționat ceva cu mâinile tale?

Caută pe net idei de decorațiuni de Crăciun DIY (do it yourself), colectează toate materialele necesare și invită-ți partenerul/a să se alăture jocului. Lansați un concurs cu o provocare și cine realizează cele mai multe decorațiuni, va fi răsplătit corespunzător de „adversar” :p

 

5. Cina (gătită) împreună

Poate părea simplu și chiar clișeu să gătiți împreună, dar… ați încercat vreodată? Dacă te inspiră Crăciunul tradițional românesc, atunci propune-ți să faceți împreună un cozonac sau un fel de mâncare preferat de amândoi și vedeți ce iese :p poate ieși ca în filmele acelea romantice când vă bateți jucăuș cu făină prin bucătărie sau poate ieși cu castroane de maioneză aruncate pe pereți 😊 există o singură cale de a afla.

În plus, e un mod fun de a colabora și a lucra în echipă – un test foarte important în orice cuplu.

Dacă ai vreo nelămurire, adresează-te medicului ginecolog Elena Ucenic. În cel mai scurt timp îți va răspunde.