Planifică neprevăzutul

Relațiile la distanță în adolescență

Chiar de curând cineva îl întreba pe @iepurasu_in_love dacă relațiile la distanță sunt posibile în adolescență.

Desigur, nu există o regulă în acest sens, dar dacă vorbim de parteneri care chiar își doresc să fie împreună, atunci de ce nu ar fi posibil?

Cu siguranță, în noul context al pandemiei cu coronavirus, relațiile la distanță au devenit o realitate pentru multe cupluri, forțate de împrejurări și de regulile distanțării sociale. V-ați cunoscut, v-ați plăcut și fix când lucrurile mergeau mai bine, unul dintre voi a trebuit să se mute fie în orașul natal, fie în altă țară.

În acest articol, ne propunem să trecem pe scurt prin provocările care vin cu o relație la distanță, dar și câteva soluții care fac să pară distanța mai mică.

Provocările pe care multe cupluri la distanță le întâlnesc

Câteva sfaturi pentru a-ți face relația la distanță cât mai plăcută

Orice relație e unică și dinamica dintre voi e dictată de experiența fiecăruia, de chimia dintre voi, de lucrurile care v-au adus împreună, deci cu fiecare nouă relație se creează un mix unic. De aceea, dacă ai semnalele potrivite din partea partenerului, crede în relația voastră și creeaz-o așa cum ți-o dorești.

Când vă revedeți totuși și vă ia valul, mânați de dorință și dor, nu dați skip contracepției. Dacă ai vreo întrebare, scrie-i Specialistului Planifică Neprevăzutul aici.

Exit mobile version