Anul acesta, 1 mai e Freedom Day!

Adevărul este că uneori e taaaare greu să te abții! Dar și mai greu e să repari după ce ai stricat! Există însă o cale să alergi după doi iepuri și să-i prinzi pe amândoi!

Când vine vorba de țopăială și momente în doi de care să ne-aducem aminte multă vreme, cel mai bine e să acționăm iepurește! Dacă nu ne dorim surprize în 9 luni sau vestea nu ne-ar aduce cel puțin o mare bucurie, e musai să prevenim o situație nedorită. Așadar, unde nu e abstinență, țopăială cu prudență!

Vorbă de căpătâi și de ținut minte pentru că joi, 1 mai, am decretat Freedom Day!! Ziua e liberă, mulți dintre noi avem planuri de plecare, voia bună e în toi și fiecare petrece cum și alături de cine-i poftește inima! Și, ca toate să fie bune și frumoase, trebuie să ne asigurăm că plănuim bine ce e de plănuit! Adică este ok să țopăim, dar cu prudență.

Prin urmare, pentru că marea zi bate la ușă, am o idee! Urmărește-mă pe Facebook, pe www.facebook.com/planificaneprevazutul, căci mi-am luat misiunea în serios și am decis să postez zilnic sfaturi bune de urmat pentru un Freedom Day fără peripeții.

Am extins campania Planifică Neprevăzutul! Avem parteneri noi, respectiv Asociația de Planificare Familială (adică toate cabinetele de planificare familială din țară, pe care le găsești pe site-ul nostru și la care poți să mergi fără trimitere de la medic și fără cost pentru consultații).

În plus, dăm bine și pe tabletă și telefon! Pe „încercatea”!

Freedom Day voios!
Iepurașul Prudent

Află mai multe pe această temă!