Aventurile reușite încep cu un strop de precauţie

Chiar dacă nu cucerești muntele Himalaya sau nu te pregătești pentru maraton, înainte de a impresiona în pat e bine să fii informat(ă). Se pare că iepurașul prudent te-a adus în locul potrivit!

DISPONIBIL ŞI PE TABLETA SAU TELEFON

Pentru cei aventuroși, planificaneprevazutul.ro este disponibil pe orice telefon sau tabletă cu acces la internet. Astfel, oricând ai nevoie de informații care să te ajute să iei decizia responsabilă, îți suntem alături.

REÎNCEP SERIILE DE WEBINAR ÎN FORMAT NOU

Începe un nou sezon de webinarii unde poți afla tot ce nu știi sau ai vrea să afli despre contracepție de la un medic specialist. Fii alături de noi mâine, joi, 24 aprilie, de la ora 19.30 pe www.planificaneprevazutul.ro/webinarii

NOI SUBIECTE CARE SĂ TE ȚINĂ ÎN SIGURANȚĂ

Vorbim deschis, vorbim despre mai multe modalități de a fi în siguranță când te distrezi. Contracepția orală de lungă durată este unul dintre noile subiecte de pe planificaneprevazutul.ro. Este bine să te protejezi din timp și să apelezi doar când este nevoie la metoda contraceptivă de urgență.

Avem pentru tine și informațiile complete în legătură cu extinderea campaniei de informare Planifică Neprevăzutul. NOUTĂȚILE CAMPANIEI

Află mai multe pe această temă!